Een geweldige manier om broccolistronken te benutten.
Ik spaar ze altijd een paar weken op. Vaak gooi je ze weg bij het klaarmaken van de roosjes. In een zakje in de koelkast blijven ze een paar weken goed, is mijn ervaring.
- 4 broccolistronken (eventueel iets geschild), geraspt
- Een paar broccoliroosjes klein gesneden
- (optioneel voor extra vulling: 4 tot 5 in schil gekookte aardappels)
- Een half pakje sojaroom
- 2 eieren geklutst
- 2-4 eetlepels (spelt) meel
- Stukje geitenfeta (mogelijk zonder, of met een andere kaas naar smaak)
na:
- Dille 1 theelepel
- Zout
- Peper
- 2 el olijfolie
Alles door elkaar roeren en in een (met olijfolie) ingevette ovenschaal in een voorverwarmde oven op ca. 210 graden, ca 45 minuten bakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten